Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: JanaAli
vložené: 01. 03. 2010 11:10:47

nedavala som bujon, lebo by mi ta ryza chutila potom viac ako polievka, nez ako ryza ano, v postupe je pisane, ze tych poslednych 15 minut ju premiesavame, je to hlavne z dovodu, aby sa nam jej tolko nepripalilo na spodku hrnca, ale mozes ju nechat dojst aj bez premiesavania, len potom musis ratat s vyssou stratou, lebo asi tretina jej ostane prilepenej na hrnci, takze ja si ju radsej sem-tam premiesam :-)



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz